BONA-GM-M22T saringan mémbran keramik tahan asam titanium

Katerangan pondok:

The BONA-GM-M22T titanium keramik mémbran Pilot System Filter.Éta gaduh résistansi anu hadé pikeun asam hidroklorat sareng asam sulfat.Ieu bisa dipaké pikeun filtration, separation, klarifikasi, prosés konsentrasi feed jeung asam hidroklorat tinggi atawa eusi asam sulfat jeung dina widang béda.Éta ogé tiasa digentos ku elemen mémbran keramik ukuran pori anu béda.


  • tekanan gawé:≤ 0.6MPa
  • Volume sirkulasi minimum: 5L
  • Rentang PH beberesih:2.0-12.0
  • Laju filtrasi:20-100L / h
  • Rincian produk

    Tag produk

    Parameter Téknis

    No

    Barang

    Data

    1

    Ngaran Produk

    Titanium keramik mémbran Pilot System Filter

    2

    Modél No.

    BONA-GM-M22T

    3

    Saringan Precision

    MF/UF

    4

    Laju filtrasi

    20-100L/H

    5

    Volume sirkulasi minimum

    5L

    6

    Tangki eupan

    50L

    7

    Tekanan Desain

    -

    8

    Tekanan Gawé

    0-0.6MPa

    9

    rentang PH

    0-14

    10

    Suhu Gawé

    5-80 ℃

    11

    Suhu beberesih

    5-80 ℃

    12

    Total Daya

    1500W

    Sistim nu boga kaunggulan handap

    1. Ngagunakeun tekanan salaku gaya nyetir pikeun separation mémbran, alat separation basajan, gampang beroperasi, sarta gampang pikeun ngajadikeun otomatis.
    2. Bisa tahan asam kuat sarta alkali, prosés beberesih basajan tur merenah, sarta eta bisa ngalaksanakeun-inténsitas tinggi sering beberesih backwash jeung-konsentrasi tinggi, beberesih kimiawi jangka panjang.
    3. polarisasi konsentrasi sarta polusi permukaan mémbran henteu gampang lumangsung dina beungeut mémbran, sarta laju permeation mémbran decays lalaunan.
    4. Aya henteu robah fase dina prosés separation, sarta hemat energi anu signifikan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami