Bona
Spésialisasi dina produksi filtrasi mémbran sareng alat pamisahan, mémbran organik, mémbran serat kerung, mémbran keramik tubular, mémbran keramik piring, pamisahan sareng pangisi purifikasi.Sareng nyayogikeun pamisahan kromatografi sareng jasa téknis anu aya hubunganana.

Mémbran Pilot Mesin

  • Ceramicmembrane Pilot Machine BNCM1-2-M

    Keramikmembrane Pilot Mesin BNCM1-2-M

    BNCM1-2-M bisa diganti ku ukuran pori béda unsur mémbran keramik (UF, MF).Hal ieu loba dipaké pikeun percobaan kayaning separation, purifikasi, klarifikasi, sarta konsentrasi dina Pangan sarta Inuman, Bio-pharm, ékstraksi tutuwuhan, kimia, produk Getih, panyalindungan lingkungan jeung widang lianna.

  • BONA-GM-1818EH Organic Membrane Filtration Pilot Plant

    BONA-GM-1818EH Organik mémbran Filtration Pilot Plant

    BONA-GM-1818EH ngadopsi pompa kualitas luhur sareng komponén mémbran Saniter.Ieu meets standar FDA, USDA jeung 3-A;Perumahan mémbran dirancang dumasar kana hidrodinamika pikeun mastikeun laju permukaan mémbran, kasalametan percobaan sareng réliabilitas sareng stabilitas data tés.Kabéh stainless steel ngadopsi las argon arc otomatis, las sisi tunggal jeung téhnik ngabentuk sisi ganda, mastikeun tekanan sarta lalawanan korosi pakakas.

  • Ceramicmembrane Pilot Machine BNCM1-3-M

    Keramikmembrane Pilot Mesin BNCM1-3-M

    The BNCM1-3-M Hal ieu loba dipaké pikeun ékspérimén atawa produksi kayaning separation, purifikasi, klarifikasi, sarta konsentrasi dina Pangan sarta inuman, Bio-pharm, ékstraksi tutuwuhan, kimia, produk Getih, panyalindungan lingkungan jeung widang lianna.Ieu bisa digantikeun ku ukuran pori béda unsur mémbran keramik (UF, MF).

  • BONA-GM-1818H Hot Selling Ultrafiltration System

    BONA-GM-1818H Hot Jual Sistim Ultrafiltration

    BONA-GM-1818H ngadopsi pompa kualitas luhur sareng komponén mémbran Saniter.Ieu meets standar FDA, USDA jeung 3-A;Perumahan mémbran dirancang dumasar kana hidrodinamika pikeun mastikeun laju permukaan mémbran, kasalametan percobaan sareng réliabilitas sareng stabilitas data tés.Kabéh stainless steel ngadopsi las argon arc otomatis, las sisi tunggal jeung téhnik ngabentuk sisi ganda, mastikeun tekanan sarta lalawanan korosi pakakas.

  • BNCM1-4-M Manual Ceramic Membrane Clarification Machine

    BNCM1-4-M Manual Keramik Mémbran Mesin Klarifikasi

    The BNCM1-4-M keramik mémbran Filtration Mesin Pilot loba dipaké pikeun uji skala pilot atawa produksi dina Dahareun jeung inuman, Bio-pharm, ékstraksi tutuwuhan, kimia, produk Getih, panyalindungan lingkungan jeung widang lianna.Ieu bisa digantikeun ku ukuran pori béda unsur mémbran keramik (UF / MF).

  • BONA-GM-1818HE Explosion-proof Membrane System

    BONA-GM-1818HE Ledakan-buktina Sistim mémbran

    Sistem BONA-GM-1818HE ngadopsi pompa kualitas luhur sareng komponén mémbran saniter.Ieu meets standar FDA, USDA jeung 3-A;Perumahan mémbran dirancang dumasar kana hidrodinamika pikeun mastikeun laju permukaan mémbran, kasalametan percobaan sareng réliabilitas sareng stabilitas data tés.Kabéh stainless steel ngadopsi las argon arc otomatis, las sisi tunggal jeung téhnik ngabentuk sisi ganda, mastikeun tekanan sarta lalawanan korosi pakakas.

  • BNCM7-2-M Manual Ceramic Membrane Filter

    BNCM7-2-M Manual Keramik Mémbran Filter

    The BNCM7-2-M keramik mémbran Filtration Mesin Pilot loba dipaké pikeun produksi skala pilot pikeun prosés filtration, separation, klarifikasi, konsentrasi jeung sajabana dina Dahareun jeung inuman, Bio-pharm, ékstraksi tutuwuhan, kimia, produk Getih, perlindungan lingkungan. sarta fields.This lianna set pakakas bisa diganti ku ukuran pori elemen mémbran keramik béda.

  • BONA-GM-1819 Pilot Ultrafiltration Nanofiltration Equipment

    BONA-GM-1819 Pilot Ultrafiltration Nanofiltration Equipment

    BONA-GM-1819 ngadopsi pompa kualitas luhur sareng komponén mémbran saniter.Ieu meets standar FDA, USDA jeung 3-A;Perumahan mémbran dirancang dumasar kana hidrodinamika pikeun mastikeun laju permukaan mémbran, kasalametan percobaan sareng réliabilitas sareng stabilitas data tés.Kabéh stainless steel ngadopsi las argon arc otomatis, las sisi tunggal jeung téhnik ngabentuk sisi ganda, mastikeun tekanan sarta lalawanan korosi pakakas.

  • BNCM7-3-A Automatic Ceramic Membrane filtration Machine

    BNCM7-3-A Mesin filtration mémbran keramik otomatis

    The BNCM7-3-A Keramik Mémbran Filtration Mesin Pilot loba dipaké pikeun produksi skala pilot pikeun prosés filtration, separation, klarifikasi, konsentrasi jeung sajabana dina Dahareun jeung inuman, Bio-pharm, ékstraksi tutuwuhan, kimia, produk Getih, perlindungan lingkungan. sarta fields.This lianna set pakakas bisa diganti ku ukuran pori elemen mémbran keramik béda.

  • BONA-GM-1819A Pilot Scale Membrane Filtration Equipment

    BONA-GM-1819A Pilot Skala mémbran Equipment Filtration

    BONA-GM-1819A ngadopsi pompa kualitas luhur sareng komponén mémbran saniter.Ieu meets standar FDA, USDA jeung 3-A;Perumahan mémbran dirancang dumasar kana hidrodinamika pikeun mastikeun laju permukaan mémbran, kasalametan percobaan sareng réliabilitas sareng stabilitas data tés.Kabéh stainless steel ngadopsi las argon arc otomatis, las sisi tunggal jeung téhnik ngabentuk sisi ganda, mastikeun tekanan sarta lalawanan korosi pakakas.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2