Mémbran organik Industrial Mesin BNNF 404-2-M

Katerangan pondok:

Sistem Mémbran Organik BNUF404-2-A mangrupikeun alat produksi Skala Industri jinis kontrol otomatis, pikeun klarifikasi, pamisahan, sareng konsentrasi cairan pakan anu béda dina Pangan sareng inuman, bio-pharm, kosmétik, kimia, perawatan cai sareng industri sanésna.


  • Daérah filtrasi:30 m2 / set
  • Precision filtrasi: UF
  • Suhu gawé:5 - 55 ℃
  • tekanan gawé:0 - 8 bar
  • rentang pH:2 -11
  • Rincian produk

    Tag produk

    Parameter Téknis

    Related system BNNF 404-2-M

    No

    Barang

    Data

    1

    Modél No. BNUF404-2-A

    2

    Daérah filtrasi 7,5m2*4

    3

    Saringan Precision UF

    4

    Suhu gawé 5 - 55 ℃

    5

    Tekanan gawé 0-8 bar

    6

    rentang pH 2-11

    7

    Total Daya 4Kw

    8

    Bahan ngabahekeun SUS304

    9

    Mode kontrol Manual / PLC kontrol otomatis

    10

    Unsur mémbran Mémbran komposit
    Bahan: PES
    pH: 2-11
    Ukuran: 4.0' × 40'

    11

    Struktur sistem Struktur terpadu.

    12

    Paménta kakuatan AC / 380V / 50HZ atanapi upami diperyogikeun

    13

    Cai beberesih Soften cai / cai dimurnikeun, disarankeun: SiO2≤10ppm, Mn≤0.02ppm, Fe≤0.05ppm, pH = 6-8, Ca hardness≤50ppm

    Karakteristik pakakas mémbran ultrafiltration organik industri

    1. Paké kualitas High elemen mémbran ultrafiltration pikeun mastikeun kinerja interception sarta fluks mémbran.Bisa minuhan sarat filtration béda konsumén;
    2. Hal ieu dilumangsungkeun dina suhu normal dina kaayaan hampang tanpa karuksakan komponén, utamana cocog pikeun zat sénsitip panas;Bisa ngawujudkeun separation efisien, purifikasi sarta sababaraha konsentrasi luhur bahan.
    3. Desain terpadu, merenah pikeun ngagantian elemen, regenerasi online, beberesih sarta pembuangan kokotor alat, ngurangan inténsitas kuli jeung ongkos produksi jeung ningkatkeun efisiensi produksi;
    4. Sistim nu gampang beroperasi, beresih jeung mertahankeun;
    5. Sistim nu dijieunna tina stainless steel Saniter, operasi pipa pinuh enclosed, sarta loka beresih jeung Saniter, minuhan sarat tina GMP atanapi FDA spésifikasi produksi.
    6. Sistem kontrol bisa dirancang pribadi nurutkeun sarat pamakéan husus pamaké, sarta parameter operasi prosés penting bisa diawaskeun online dina situs ulah misoperation manual tur mastikeun operasi stabil jangka panjang sistem.

    Aplikasi

    1. Hal ieu dipaké pikeun misahkeun baktéri, sumber panas, koloid, padet ditunda na macromolecular organics dina cai industri.
    2. Konsentrasi, purifikasi jeung klarifikasi fermentasi, industri persiapan énzim jeung industri farmasi.
    3. konsentrasi jus na separation.
    4. Separation, konsentrasi sarta klarifikasi tina Kacang Kedelai, produk susu, pembuatan gula, Anggur, teh, cuka, jsb.
    5. Dipaké pikeun misahkeun, concentrating na purifying produk biologis, produk farmasi sarta kadaharan sarta inuman.
    6. Ogé bisa dipaké dina pengobatan getih, perlakuan wastewater jeung préparasi cai ultrapure.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami